Kiegészítők multifunkcionális géphez
Keiser-Accessory-Thigh-Strap
Pro Thigh Cinch Strap – Combszíj

A Pro Hevederes Combszíj az Infinity Sorozat gépheiz csatolható  4,5 inch széles nylonból, vastag neoprén párnázással készült szíj,  mely a far-és combizom erősítére valamint guggoló és csípőhajlító gyakorlatokhoz használható.

Lat Back Strap-Dupla fogantyú

A nagy teherbírású anyagokból készült Dupla fogantyúk bármely Infinity géphez kapcsolhatók és kényelmet biztosítanak a kettős kargyakorlat végzésekor.

Keiser-Accessory-Back-Lat-Strap
Keiser-Accessory-Ankle-Strap
Pro Ankle Cinch Strap-Bokapánt

A és 4,5 inch széles nylonból, vastag neoprén párnázással készült Bokapántot úgy tervezték, hogy könnyen csatlakoztatható legyen az Infinity gépekhez a combközelítő és combtávolító gyakorlatok végzéséhez. Az acél D-gyűrűnek köszönhetően minden bokaméretre alkalmazható.

Rubber padded Strap-Gumírozott fogantyú

Ez a többfunkciós párnázott gumi fogantyú nélkülözhetetlen az alapkészletből. Tökéletesítse az egykezes gyakorlatokat egy fogantyúval, vagy duplázza meg az erőt két fogantyú használatával a kettős kargyakorlatoknál, mellkas- és hátgyakorlatok végzésekor.

Keiser-Accessory-Cable-Handle
Keiser-Accessory-Triceps-Rope
Triceps Rope-Tricepsz kötél

A 36 inch hosszú tricepsz kötél teljes tricepsz és karnyújtást tesz lehetővé. A nagy teherbírású  nylonból készült, öntött polimer végű hasznos kiegészítő, ergonomiailag úgy lett kialakítva, hogy maximális húzó-és tolóhatást biztosítson.

Cook Cable Bar-Cook féle Egyenes Rúd

A fogást megkönnyítő külső habborítású 4 láb hosszú Cook féle Egyenes Rúd (Gray Cook tervezte) könnyen csatlakoztatható az Infinity Sorozat gépeihez toló, húzó, nyomó és törzs stabilizációs gyakorlatok végzésére.

Keiser-Accessory-3-Inch-Chop-Bar
Keiser-Accessory-Waist-Belt
Waist Belt-Deréköv

4,5 inch széles nylonból, vastag neoprén párnázással és kettős acél D-gyűrűkkel készült hevederes deréköv 44 inch derékbőségig használható.