Kérdésed van?

Hosszú távra tervezve

MINTHA EGY PUHA TŰLEVELEKKEL BORÍTOTT ÖSVÉNYEN FUTNÁL AZ ERDŐBEN​

A WOODWAY LÉCSZALAG FELÜLETE KÖNNYŰ, STRAPABÍRÓ, ÉS RUGALMAS

A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük.

Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hosszú évekig megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad.

Annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő sokkhatást.

A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszútávon.

A woodway futópadok jellemzői

TÚL A HORIZONTON

A WOODWAY-t választották a COLBERT (T2) NASA projekthez, ami egy futópad rendszer telepítéséről szól a Nemzetközi Űrállomáson. A WOODWAY szabadalmaztatott futópad kialakítása megfelel az űrállomás egyedi követelményeinek és az űrhajósok egészségügyi szükségleteinek is.

Woodway edzés idősebbeknek

EGYSZERRE EGY DOLGOT GYÓGYÍTUNK

A szakorvosok már évtizedek óta előnyben részesítik a WOODWAY orvosi célokra specializált futópadjait. Kifejezetten fizikoterápiára, túlsúly csökkentésre, kardiológiai- és egyéb rehabilitációs alkalmazásra fejlesztettük őket.

FUTÓPAD, MOTOR NÉLKÜL

A CURVE futópad 2009 óta világszerte alapeleme a különböző sportolók által használt teljesítményfejlesztő létesítményeknek. A gyaloglóktól az élsportolókig bárki futhat a CURVE futópadon, bármilyen tempóval, mialatt akár 30%-kal több kalóriát égethet el, áram használata nélkül.

Miért éri meg woodway futópadot használni?

Válassz futópadot a webáruházban

NÉZD MEG EZT A VIDEÓT A wOODWAY CURVE HASZNÁLATÁRÓL

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.